2106622580 Καραϊσκάκη & Αγίας Παρασκευής, Κορωπί kyriakipantou@gmail.com
 
     
     
 
Κατάστημα Εκκλησιαστικών Ειδών & Δώρων Κορωπί Αττικής


Το κατάστημα μας “Αγία Παρασκευή” το οποίο βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με το εμπόριο εκκλησιαστικών ειδών και είδη δώρων.

Συνεργαζόμενο με τις μεγαλύτερες εταιρείες που χώρου, το κατάστημά μας, με σεβασμό και υπευθυνότητα, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από είδη που χρειάζεται κάθε Χριστιανός.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Ποικιλία Προϊόντων


Πιο συγκεκριμένα στο κατάστημά μας, μπορείτε να βρείτε εικόνες, καντήλια, κεριά, είδη εκκλησίας, μνημοσύνου, μνημείων, λαμπάδες καθώς και διάφορα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημά μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους, την πρωτοτυπία, την ποικιλία σχεδίων τους καθώς και για τις ανταγωνιστικές τιμές τους. 
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα.

Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας μελλοντική ανάγκη.
 
     
     
     
     
 
 
 
     
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ
τα προϊόντα μας, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο Κορωπί Αττικής ενώ δεχόμαστε παραγγελίες και τηλεφωνικώς, αποστέλλοντας τις παραγγελίες σας άμεσα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
     
  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
όλων αυτών των χρόνων, η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, συντέλεσε στην ενδυνάμωση και καταξίωση του καταστήματός μας ως ένα από τα καλύτερα του χώρου και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

ή περάστε από το κατάστημά μας στο Κορωπί Αττικής για να δείτε την ποικιλία των
προϊόντων μας και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.